Un equip mèdic de l'hospital universitari de Mansoura, al nord d'Egipte, va trobar 20 culleres, 4 forquilles, raspalls de dents i fins i tot joies a l'estómac d'un jove de 21 anys amb una malaltia mental que va arribar al centre després de mesos de dolors.

Dolors i coberts

"És el primer cas en la meva vida que trobo així i crec que és el primer cas del món per la quantitat d'estris trobats a l'interior de l'estómac del jove", va indicar en declaracions a Efe Amgad Fouad, cirurgià de l'hospital universitari de Masoura.

El jove, que pateix una atròfia cerebral, està a cura de la mare, que en els últims sis mesos va notar que tenia dolor d'estómac i estava baixant de pes. A més, va observar que faltaven diversos coberts de cuina, encara que la dona no va arribar a relacionar ambdós fets, segons va indicar Fouad.

Cirurgia

Finalment, el jove va ser portat a l'hospital, on se li van practicar diverses proves en les quals van acabar detectant que s'havia empassat 20 culleres, 4 forquilles, 7 raspalls de dents, un anell i una cadena. Després de l'extracció de tots aquests elements en una cirurgia dissabte passat, el pacient continua estable però encara segueix ingressat a l'hospital. "Hem d'esperar un temps fins que les ferides es tanquin, ja que els metalls van causar danys a l'estómac", va asseverar Fouad.