Una jove s'ha endut una terrible i desagradable sorpresa mentre es menjava una bossa de pipes tijuana de Grefusa: s'hi ha trobat una cuca!

La noia ha fotografiat la troballa i l'ha publicat a Twitter on ràpidament s'ha fet viral. I és que les pipes tijuana són unes de les més consumides a Espanya pel seu original gust a umami que agrada a molta gent.

Cucaracha pipas / Twitter @begocentrikaa

Aquesta és la cuca que ha aparegut dins una bossa de pipes de Grefusa / Twitter @begocentrikaa

"Me he encontrado una cucaracha bañada en Tijuana en mis pipas"

La jove es va quedar de pedra mentre es menjava les pipes més a gust que mai! De cop i volta, veu una cuca barrejada amb les pipes tijuana. "Me he encontrado una cucaracha bañada en Tijuana en mis pipas", va escriure a Twitter on va penjar tres fotografies mostrant la desagradable troballa.

"Y le doy la vuelta y tenía patas"

La noia estava tan xocada amb la troballa que afegeix "y le doy la vuelta y tenía patas". El tuit ja té uns 14.000 'likes' i uns 6.000 retuits i comentaris.

"Ahí están las proteínas"

A molts els han vingut ganes de vomitar mentre altres s'ho prenen amb humor i escriuen "ahí están las proteínas".

Grefusa lamenta l'incident i busca la millor solució possible

L'empresa Grefusa lamenta l'incident i ha demanat a la jove que es posi en contacte amb ells per trobar la millor solució possible. Així ho han expressat a través del seu compte oficial de Twitter:

Increïble troballa dins el pollastre fregit i arrebossat

No és la primera ni l'última vegada que ens emportem desagradables sorpreses mentre mengem el que més ens agrada. Un dels casos que va tenir un fort impacte és el d'una noia de 26 anys que va anar a un Kentucky Fried Chicken i es va trobar una cosa terrible dins el pollastre arrebossat i fregit. La noia va escopir tot el que tenia a la boca, va fer una fotografia i també es va fer viral.