La investigació sobre l’atropellament mortal de la matinada de dilluns que va deixar un noi i una noia morts, i una altra greument ferida, segueix el seu curs. L’última novetat ha estat la troballa del cotxe que hauria atropellat els tres joves a la carretera M-404 a l’altura d’El Álamo (Madrid).

Amagat al remolc d'un camió

La tarda d’ahir dimecres la Guàrdia Civil va trobar el vehicle, un BMW de color negre, amagat al remolc d'un camió de repartiment de cervesa. El cotxe es va trobar a la mateixa carretera on es va produir l’atropellament mortal, en aquest cas, però, entre els municipis d’El Álamo i Serranillos del Valle.

Remolque camión

El cotxe l'han trobat amagat al remolc d'un camió de repartiment de cervesa a la carretera M-404 entre El Álamo i Serranillos del Valle

Els investigadors segueixen analitzant el turisme per comprovar si té o no té relació amb l'atropellament de dilluns passat, tot i que, en principi, tant el color com el model coincideixen amb la versió que apunten els testimonis de l'accident.

Una baralla en una festa, l'inici de tot plegat

Segons les investigacions i les declaracions que han anat recopilant, tot va començar diumenge passat durant una festa que es va celebrar a El Álamo entre dos clans familiars, un procedent dels barris madrilenys de Vallecas i Moratalaz, i l’altre de l'assentament de Navalcarnero.

La festa va acabar en baralla, moment en què es va produir un primer atropellament que va causar al menys tres ferits, entre ells un nen. Dimarts passat, la Guàrdia Civil va localitzar el vehicle amb el qual es va realitzar aquest primer incident.

El propietari del bar on se celebrava la festa, així com els familiars, van assegurar que el motiu de la baralla va ser la música que s'estava posant a la festa. Els investigadors, però, no descarten que a banda d’aquest problema, hi havia desavinences prèvies entre els dos clans.

Punto atropello / Emergencias 112 Comunitat Madrid

Dilluns van trobar dues noies tirades a la cuneta de l'M-404, una d'elles morta, i poc després el cadàver del noi amagat entre uns matolls / Emergencias 112 Comunitat Madrid

El segon atropellament, mortal

Hores després, ja entrada la matinada de dilluns, es va produir el segon atropellament, aquest molt més tràgic ja que va acabar amb la vida d’una parella de joves, de 27 i 28 anys veïns de Vallecas, i amb una noia de 18 anys ferida greu.

En un primer moment es va localitzar la noia morta i la jove ferida de gravetat tirades a la cuneta de l’M-404. Posteriorment van trobar al mateix lloc, el cadàver del noi, amagat entre uns matolls.