La Guàrdia Civil investiga la mort de dos homes, de 25 i 45 anys, després que s'hagin trobat els seus cadàvers en avançat estat de descomposició, a la casa que okupaven des de feia mesos.

Els han descobert aquest dimecres, al carrer Reales Alcázares de Lebrija (Sevilla). Un veí es va queixar de la forta olor que venia de la casa, i va avisar les autoritats.

No presenten signes de violència

Després de la veu d'alarma del veí, operaris dels serveis municipals de neteja van acudir a l'immoble i van trobar els cossos dels morts.

Segons han pogut comprovar les autoritats pertinents, els cossos no presentaven indicis de violència. A més, un d'ells estava en una posició casual, assegut en una cadira, mentre que l'altre es trobava al sofà de la sala.

Els dos cossos han estat traslladats a l'Institut Anatòmic Forense, a l'espera que se'ls practiqui l'autòpsia.

Vivien amb una tercera persona

Segons fonts municipals, els dos homes eren naturals de la mateixa localitat i tenien antecedents per diversos delictes.

Vivien amb una tercera persona, que no estava a la casa quan han arribat les autoritats. Els tres havien okupat mesos enrere l'habitatge, que està a "un carrer d'una zona no problemàtica" del municipi.

Continua la investigació

Després de la troballa, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les causes de la mort d'aquests dos homes.

De moment, es desconeix si la tercera persona està sent investigada pel cas.