El cos calcinat d'una persona de la qual es desconeix la seva identitat ha estat trobat en l'incendi registrat en un habitatge del municipi valencià de Port de Sagunt.

Un cos calcinat en l'incendi d'un pis a Sagunt

Un incendi s'ha originat al voltant de les 22 hores de diumenge en un habitatge d'una tercera planta d'un edifici de l'Avinguda Nou d'Octubre de Port de Sagunt, ha indicat el Consorci de Bombers de València. El tràgic accident ha derivat en la troballa d'un cadàver calcinat la identitat del qual encara no ha transcendit.

Segons han confirmat fonts policials, a conseqüència de l'incendi s'ha trobat aquest cadàver i s'ha obert una investigació per determinar la seva identitat i les causes del foc.

S'ha hagut de desallotjar tot l'edifici

Fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions dels parcs de Sagunt i Pobla de Farnals i diverses unitats del Consorci. Durant els treballs d'extinció s'ha localitzat una víctima a l'interior del pis incendiat.

L'immoble s'ha vist afectat pel fum i els veïns han estat desallotjats pels bombers fins que el tècnic no confirmi l'estat estructural de l'edifici. Des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han informat que s'han enviat al pis una unitat de SVB però no s'han realitzat assistències.