Un jutjat de València investiga un home de 33 anys per un presumpte delicte d’abusos sexuals a menors després que trobés una vintena de calçotets amagats a la seva motxilla. La dona el va denunciar i ell està en llibertat provisional.

Militar i entrenador de futbol infantil

L’home investigat és militar i entrenador d’un equip de futbol infantil de la comarca de l’Horta de València. El dia de Nadal la policia el va detenir quan intentava entrar al seu domicili i després que un dia abans la dona el fes fora de casa quan va trobar dins la seva motxilla una vintena de calçotets de nens d’entre 9 i 12 anys, segons informa el diari Levante-EMV .

Denunciat per la dona

La dona del militar detingut també va trobar dins la motxilla dispositius electrònics que podrien contenir pornografia infantil i que s’està analitzant per l’equip d’investigació. Després de trobar tot el material, la dona va trucar al 091 per denunciar el seu marit. La Policia Nacional va enviar dos agents al domicili del matrimoni per entrevistar-se amb ella.

Anàlisi de les proves

El presumpte pederasta va passar a disposició judicial el 27 de desembre on li van instruir les diligències pertinents per un presumpte delicte contra la llibertat sexual. El cas va passar a mans del grup de Menors de la Unitat d’Atenció a la Família i a la Dona (UFAM). L’home va quedar en llibertat provisional a l’espera que s’analitzi el material informàtic que es va trobar dins la motxilla.

Apartat de l'equip

També s’estan analitzant els calçotets dels nens per trobar proves d’ADN per si hi hagués restes biològiques del militar acusat. L’home té prohibit seguir entrenant l’equip de futbol infantil.

De moment, els pares del menors, que tenen entre 9 i 12 anys, encara no han estat cridats a declarar a l’espera de tenir més informació.