La Guàrdia Civil investiga la troballa de dos cadàvers parcialment calcinats en una casa abandonada y freqüentada per sensesostre a la localitat de Quintanar de la Orden (Toledo).

Els fets han passat aquest dimarts, després que un home hagi entrat a la casa i hagi descobert els cossos.

Eren sensesostre

L'alcalde de la localitat, José Carlos Navalón, ha llençat un missatge de tranquil·litat als veïns i ha anunciat que, en principi, no són habitants de Quintanar de la Orden.

Segons ha explicat, no hi ha cap denúncia per desapareguts al municipi, i es baralla la possibilitat que es tracti de dues persones sense llar que es van refugiar a l'habitatge.

Una troballa macabra

Navalón ha informat que un home ha trobat de forma fortuïta un esquelet i ha avisat la Guàrdia Civil. Una patrulla d'agents s'ha desplaçat fins la casa, que està abandonada des de fa anys, i ha trobat un segon esquelet.

L'alcalde ha destacat que des de l'Ajuntament no s'ha tingut coneixement en cap moment d'un incendi a la casa, i que "no se sap si el foc va ser la causa de la mort o primer van morir i es va causar el foc després per intentar fer desaparèixer les restes".

Continua la investigació

Ara la Guàrdia Civil investiga els fets, mentre que està previst que aquest dimecres es practiqui l'autòpsia als cossos a l'Institut de Medicina Legal de Toledo. De moment encara no es desconeix el sexe o les edats dels morts.

Quintanar de l'Ordre és una localitat d'uns 11.000 habitants, separada per 112 quilòmetres de Toledo i a 123 quilòmetres de distància de Madrid.