Els Mossos d'Esquadra han localitzat aquest divendres un cadàver al riu Ter al seu pas per Roda de Ter (Osona). Se sospita que podria tractar-se de l’home que va desaparèixer el passat 22 d’abril a causa de les fortes pluges que van afectar la zona.

Avançat estat de descomposició

Els Mossos han rebut l'avís de la presència d’un cos sense vida al riu Ter a les 09.00 hores. Fins allà s’han traslladat diverses unitats de la policia, així com efectius dels Bombers de la Generalitat.

El cadàver es trobava en avançat estat de descomposició i caldrà esperar el resultat de les proves forenses per determinar si es tracta de l’home que va desaparèixer fa dos mesos.

Un home de Berga desaparegut

L’home, que treballava a l'escorxador de Santa Eugènia de Berga, va ser arrossegat pel riu Gurri el passat 22 d'abril quan anava a treballar a causa de la crescuda del riu com a conseqüència de les intenses pluges caigudes a Catalunya.

De confirmar-se, seria la segona víctima mortal a causa del temporal de pluja ja que el mateix 22 d’abril els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat van localitzar el cadàver d’un jove que havia estat arrossegat per la crescuda del riu Gurri a Vic (Osona).

En aquella ocasió es tractava d’un jove estranger que va ser arrossegat pel riu quan anava en bicicleta.