Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa d'un cadàver a Viladrau, a la comarca d'Osona. La Guàrdia Municipal va rebre l'avís que s'havia trobat el cos sense vida d'una persona en una finca del municipi. Es van activar unitats també de la Policia Municipal de Taradell i agents dels Mossos d'Esquadra, que van fer-se càrrec de les investigacions.

Ara mateix, per l'avançat estat de descomposició que presenta el cadàver, s'està treballant per poder identificar el cos de l'home i saber-ne la identitat. S'han examinat els ossos que dos pagesos van trobar enterrats en una finca mentre feien tasques de neteja.

Una persona desapareguda

Fonts policials han explicat a ElCaso.cat que tot apunta que es tracta d'un home de mitjana edat que havia desaparegut l'any 2017 a la comarca d'Osona. L'estat del cos podria confirmar que el cadàver porta més d'un any enterrat, segons fonts properes a la investigació.

El cos, segons les primeres informacions, no presenta signes de violència i tot fa pensar que va ser una mort voluntària. Les proves forenses hauran d'aclarir com va morir l'home, quan i si hi va participar o no una altra persona.