Els bombers han trobat aquest dissabte el cadàver d'un home de 36 anys a qui buscaven des de feia quatre dies al riu Pisuerga al seu pas per Valladolid. Aquesta és la mateixa zona on continuen les tasques de recerca del cocodril que diverses persones van assegurar haver vist fa més d’una setmana.

L'home es va llançar al riu

L’home de 36 anys es va llançar a riu dimarts passat amb clars símptomes d’embriaguesa. A partir d’aquell moment es va iniciar l’operatiu de recerca que ha culminat amb la localització del cadàver.

La troballa s'ha produït a l'entorn de la platja de les Moreras, la mateixa zona on van localitzar la roba de l'home que havia deixat en un bar, situat a prop del riu. Va ser en aquest punt on l’home de 36 anys es va llançar a l'aigua dimarts passat, segons han informat fonts de la Subdelegació de Govern i dels Bombers de Valladolid.

Diversos agents de la Policia Nacional que patrullaven per la zona van alertar els bombers que van rastrejar el riu amb una barca sense resultat.

Sense notícies del cocodril

Des del divendres 5 de juny, aquesta zona propera a Simancas (Valladolid) s’ha fet famosa per la suposada presència d’un cocodril del Nil, d’un metre i mig. Dos adolescents i un policia local van assegurar que l’havien vist nedant per la desembocadura del Pisuerga al riu Duero.