La Guàrdia Civil ha trobat el cadàver d'un home de 76 anys al domicili que compartia amb la seva esposa a Peñarroya-Pueblonuevo (Còrdova), sense que aquesta hagués avisat de la seva mort.

Segons les primeres investigacions la mort hauria tingut lloc fa uns dies, segons han informat fonts coneixedores de les investigacions. Els veïns de la parella, que habitava un habitatge en la Ronda del Guadiato, van alertar d'una situació estranya en trobar a faltar l'ancià des de feia uns dies i en percebre una pudor des de l'interior de la mateixa, tal com han precisat fonts municipals.

Els veïns van alertar d'una situació estranya en trobar a faltar l'home

 

Els agents van accedir a l'immoble diumenge a la tarda amb l'ajuda de bombers del Consorci de Prevenció i Extinció d'Incendis de la Diputació de Còrdova i es van trobar la dona, que semblava no haver-se adonat de la situació, i el cos sense vida de l'home.

Les primeres investigacions apunten que pot tractar-se d'una mort per causes naturals, ja que el cos no presenta signes aparents de violència, però la Unitat de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Còrdova, els agents de la qual han estat realitzant diligències al domicili durant tota la matinada, espera els resultats de l'autòpsia per confirmar o no aquesta hipòtesi.