La tripulació d'un veler ha vist aquest dimarts al matí el cadàver d'un home davant la costa de Cala Serena, a Felanitx, i ha donat l'avís a la Guàrdia Civil, que ha confirmat que es tracta del jove hongarès desaparegut el dimecres passat a la platja de Cala Esmeralda (Mallorca) quan passejava amb la seva cosina per la zona costera.

Una embarcació de la institució armada s'ha desplaçat fins al lloc en què flotava el cos sense vida per traslladar-lo al port de Cala d'Or perquè l'autoritat judicial procedís a l'aixecament del cadàver i, posteriorment, el metge forense realitzés l'examen patològic, ha informat el portaveu de la Guàrdia Civil.

Una dona va veure dimecres com la parella va ser arrossegada al mar per una onada

 

Els cossos d'emergències i seguretat van reprendre diumenge passat la recerca dels dos joves, a qui una dona va veure caure al mar arrossegats per una onada el vespre de dimecres en aquesta zona del surest de Mallorca.

Els investigadors de la Guàrdia Civil sospitaven que els desapareguts són dos cosins de nacionalitat hongaresa, una dona i un home, la família dels quals va confirmar que en els últims dies no havia tingut notícies d'ells. Els joves estaven allotjats en un hotel de la zona al qual no van tornar dimecres a la nit, quan el temporal afectava la costa de Santanyí.

Els desapareguts són dos cosins, un home i una dona

 

A la zona treballen efectius de la Guàrdia Civil, inclosos especialistes del Grup d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) amb una embarcació de la Direcció General d'Emergències, policies locals de Santanyí i voluntaris de Protecció Civil de diversos municipis.