La Policia Nacional ha trobat la matinada d’aquest diumenge el cadàver d’una dona de 39 anys a l’interior d’un contenidor a Jerez de la Frontera (Cadis). Fonts de la Subdelegació del Govern han informat de la detenció de dues persones per la seva presumpta vinculació al cas.

Embolicada amb una cortina dins el contenidor

El cadàver de la dona era dins un contenidor al carrer Cepa, a la zona anomenada "Casitas Bajas" del barri Polígono San Benito de Jerez de la Frontera. Algunes fonts asseguren que el cos de la dona estava embolicat en unes cortines, segons informa el Diario de Jerez.

Polígono San Benito / Google Maps

El cadàver de la dona l'han trobat dins un contenidor al Polígono San Benito de Jerez de la Frontera (Cadis) / Google Maps

Alguns testimonis han explicat també que aquesta matinada han vist un dels dos detinguts, que és veí de la zona, llançant el cos al contenidor.

Reconstrucció dels fets

El cadàver de la dona ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal per practicar-li l'autòpsia i poder determinar les causes de la mort. Mentrestant, la Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fets i establir la relació que tenia la víctima amb els dos detinguts.

Aquest migdia, la policia ha portat un dels detinguts fins al seu habitatge, situat a la zona de les Casitas Bajas per realitzar una reconstrucció i intentar aclarir els fets que han acabat amb l’assassinat de la dona.