Dos veïns de Carmona (Sevilla) han trobat, aquest dimarts sobre les 20.15 hores, el cadàver d'una dona a prop de la localitat de Lora del Río, zona en la qual es busca des de fa deu dies a Mercedes Márquez Muñoz, una àvia de 84 anys veïna del primer municipi.

El cos presenta indicis que la mort s'ha pogut produir fa diversos dies. Poc abans de les 23.00 hores s'estava a l'espera que es procedís a l'aixecament del cadàver per al seu trasllat a l'Institut de Medicina Legal a fi de practicar-li l'autòpsia.

Carmona desapareguda

L'alcalde de Carmona, Juan Ávila, ha demanat prudència als veïns i que es deixi treballar la Guàrdia Civil i els forenses.

Mercedes Márquez Carmona va desaparèixer fa 10 dies

L'àvia, desapareguda fa 10 dies, mesurava 1,50 metres d'alçada, tenia el cabell castany i els ulls negres. A conseqüència de la seva desaparició es va activar el Sistema d'Alerta del Centre Nacional de Desapareguts i es va demanar la col·laboració ciutadana per localitzar-la.

El 4 d'octubre es van incorporar al dispositiu de recerca efectius de la Secció de Rescat i Intervenció de Muntanya (Sereim) de l'Institut Armat procedent de Granada. El capità de la Guàrdia Civil de la companyia de Carmona, Perdro Jiménez, ha assenyalat que a cada zona que s'estava batent es miraven tots els llocs abruptes de difícil accés, inclosos els pous, dels quals s'han encarregat efectius del Grup d'Especialistes d'Activitats Subaquàtiques.