Una persona de la qual encara es desconeix l aidentitat  ha estat localitzada morta calcinada a l'interior d'un turisme incendiat a la carretera N-630 a l'altura del municipi de Miranda d'Azán (Salamanca).

Estranyes circumstàncies

Els fets han passat en circumstàncies estranyes al voltant de les 00.18 hores d'aquest dijous, 17 de setembre, quan diverses persones han avisat al 112 de què un vehicle estava cremant en el quilòmetre 348 de la carretera N-630, terme municipal de Las Torres i partit judicial de Salamanca, als voltants de la cruïlla cap a Miranda d'Azán.

Els testimonis han precisat que no veien cap persona als voltants ni tenien constància que algú necessités d'assistència mèdica. Però hi havia una víctima.

Es desconeix la identitat del cadàver

Segons informa per la seva part la Guàrdia Civil de Trànsit, la víctima es tractaria del conductor i únic ocupant d'un turisme BMW 728 que ha quedat calcinat després de patir una sortida de la via. L'1-1-2 ha donat avís d'aquest incendi a la Guàrdia Civil (Trànsit) de Salamanca i als Bombers de la Diputació de Salamanca.

Després de concloure la seva intervenció, els organismes d'emergències han indicat que s'ha localitzat el cadàver d'una persona, de la qual no disposen de més informació, a l'interior del vehicle calcinat