La Policia Nacional ha trobat aquest dissabte, 31 d'octubre, una bossa d'escombraries amb restes humanes, que s'ha confirmat que corresponen a un cap, en un contenidor de Huelva.

Dos joves troben una bossa amb restes humanes

Ha passat aquesta tarda al voltant de les 15:00 hores. La Policia Nacional ha rebut un avís en el qual s'alertava que en un contenidor de l'avinguda de Pío XII de Huelva havien trobat una bossa amb restes humanes.

Segons la investigació, dos joves que es trobaven per la zona han vist un home amb una bossa d'escombraries a la mà que, en principi, no ha despertat sospites.

Però quan s'ha aproximat al contenidor, ha llançat la bossa i ha sortit corrents, un acte que ha aixecat les seves sospites, donant-los a entendre que podia estar ocultant alguna cosa.

Dins de la bossa hi havia un cap humà

Els joves s'han apropat al contenidor i han comprovat que al seu interior hi havia una bossa amb un cap humà, avisant de forma immediata els serveis d'emergència.

Un operatiu policial al costat juntament amb el jutge de guàrdia s'ha desplaçat a la zona, a prop del parc de bombers de la capital de Huelva, on ha realitzat les primeres indagacions sobre la troballa.

La zona està acordonada, mentre els agents estan pentinant la barriada per intentar localitzar l'autor dels fets, d'acord amb la descripció oferta als agents.