Iryna tenia 36 anys quan va desaparèixer en un hotel de Màlaga, això va ser el 8 d’abril de 2019, l’última vegada que se la va veure. Un any i quatre mesos després l’han localitzat, viva, i en bon estat de salut.

Desapareguda la nit abans de viatjar a Ucraïna

Iryna Pretrikiene, de nacionalitat ucraïnesa, vivia a la urbanització Sotogrande, al municipi de San Roque (Cadis). El 8 d’abril de 2019 va passar la nit en un hotel de Màlaga, abans de viatjar a Ucraïna. Iryna, però, mai va arribar a l'aeroport.

Aeropuerto Málaga

Iryna Pretrikiene va desaparèixer el 8 d'abril de 2019 en un hotel de Màlaga on va fer nit abans de viatjar a Ucraïna, però mai va arribar a l'aeroport

La Guàrdia Civil va iniciar la investigació del cas, sense avançar ni trobar cap pista, tres mesos després de la desaparició de l’Iyrna, va fer públic el succés per demanar la col·laboració ciutadana.

Una desaparició misteriosa

Des del compte de Twitter de SOS Desaparecido van publicar la imatge de la dona i les seves dades per a qualsevol informació que pogués ajudar a trobar-la.

Viva i en bon estat de salut

Un any i quatre mesos després, el coordinador general de SOS Desaparecido, Francisco Jiménez, ha explicat que aquest dimecres, 12 d’agost, la família d’Iryna Pretrikiene els ha comunicat que la dona havia estat localitzada amb vida, sense precisar més detalls.

Francisco Jiménez ha recordat que aquesta alerta, davant la naturalesa de la desaparició, "es va activar com d'alt risc i ens alegrem que la família s'hagi posat en contacte amb nosaltres per dir-nos que han localitzat la jove i que està viva".