Han trobat viva a Alicia Cuadrado, la mare de Jaume Collboni, que havia desaparegut el divendres al Vilosell (les Garrigues).

Mare de Jaume Collboni

Alicia Cuadrado és una dona de 73 anys que va desaparèixer el divendres al Vilosell, un petit poble de Lleida i que, a més, és la mare de Jaume Collboni, líder socialista i primer tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona.

Alicia / Mossos d'Esquadra

Han trobat a Alicia Cuadrado, la mare de Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona / Mossos d'Esquadra

Alicia Cuadrado

Aquest dissabte a les 9:00 ha començat una batuda per trobar l'Alicia Cuadrado i s'han activat quatre dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra i desenes de voluntaris han participat per trobar l'àvia de 73 anys, segons informa el Segre. Després d'hores buscant-la, l'han trobat en una zona propera al poble.

Primer tinent d'alcalde a l'ajuntament de Barcelona

La família del primer tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona va denunciar la desaparició divendres a la tarda, tot i que li van perdre el rastre al migdia mentre passejava el seu gos. D'ençà que la policia ha tingut constància dels fets, han estat buscant-la juntament amb els bombers i els voluntaris: "L'últim cop que la va veure estava passejant per una zona on no acostumava a anar, així que la recerca s'ha centrat en tot el municipi", explica Jordi Nogué, alcalde del Vilosell.

Gràcies als esforços dels voluntaris, dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra, finalment l'han trobat sana i estàlvia.