Aquest dimarts un conductor de TMB de la línia 27 dels autocars de Barcelona ha trobat abandonada una pistola en un dels seients del vehicle que conduïa. L'arma va ser trobada quan l'autobús circulava per la zona del barri d'Horta.

Els Mossos van recuperar l'arma

Al voltant de les nou del vespre el conductor va trucar als Mossos alertant d'aquesta troballa i la policia catalana s'hi va desplaçar per fer-se càrrec de l'arma.

Tot i que en un primer moment el conductor no va poder saber si es tractava d'una arma de foc real o una imitació, els agents van poder confirmar que es tractava d'una pistola de balins. Els policies es van quedar l'arma i l'han dipositat a la comissaria a l'espera d'aconseguir-ne tenir més informació.

Pistola de balins

Per tenir una arma d'aquestes característiques, que dispara petits projectils no letals, cal també tenir una llicència associada a un número de sèrie de l'arma. Els Mossos d'Esquadra intentaran resseguir aquest número per intentar trobar el propietari de l'arma i saber com és que va aparèixer en aquest bus de la ciutat de Barcelona.