Tot un acte de civisme i empatia. José Heredia, un empresari amb arrels gitanes, ha trobat 352 dècims de Loteria de Nadal 2019 i els ha entregat a la policia. L'home els va descobrir en una carpeta tirada a terra.

Els fets han passat a Santa Cruz de Tenerife. Els dècims estan valorats en 7.040 euros, i ja han estat retornats al seu propietari.

Una troballa inesperada

Segons ha explicat la Policia Local de Santa Cruz al seu compte de Twitter, Heredia ha trobat els tiquets de la loteria i, immediatament, ha acudit a una comissaria per denunciar-ho. Allí els agents han fet totes les gestions i les pesquises necessàries per localitzar el propietari.

"Els dècims de la Loteria de Nadal són, a més d'una il·lusió, una oportunitat per fer un bon gest", celebra el cos policial, després d'haver reunit Heredia amb el propietari dels bitllets.

Un gran acte amb una petita anècdota

La policia ha volgut felicitar el bon comportament de l'home, que no ha dubtat ni un moment a retornar l'abundant troballa. Quan els agents han reunit Heredia amb el propietari, han fet una foto per immortalitzar el moment.

Però un petit error ha acabat en anècdota divertida: la persona que ha piulat la història ha confós els homes i ha indicat malament qui és qui.

No obstant això, aquest error s'ha corregit i la història ha acabat bé.