Salvatge agressió masclista a València. Un un home de 52 anys ha estat detingut per presumptament amenaçar i agredir la seva parella fins a arribar a treure-li mig cos per la finestra, mentre li clavava cops i puntades de peu dient-li que l'anava a matar. Davant de l'arribada de la Policia Local, l'individu va obrir la porta als agents amb actitud desafiadora i va dir: "a les dones se'ls ha d'ensenyar a respectar".

Li tira el mòbil per la finestra quan anava a trucar a la policia

Després de rebre l'avís al 092, una patrulla de la policia es va personar a la zona i va trobar la víctima molt nerviosa al costat d'unes veïnes. La dona va explicar que el seu marit havia arribat borratxo a casa, la qual cosa va provocar l'inici d'una forta discussió.

El presumpte agressor, cada vegada més nerviós i violent, li va treure el mòbil a la dona quan es disposava a trucar a la policia i el va tirar per la finestra. Després també va llançar l'equip de música i va trencar el mirall d'un moble. Seguidament, va agafar la víctima pel coll amb les dues mans, la va arrossegar cap a la finestra i la va treure mig cos, mentre li deia que l'anava a matar, donant-li cops i puntades de peu. També la va amenaçar en buscar i matar la seva mare quan "acabés" amb ella.

Policia Local València / Twitter

La Policia Local de València va acudir|a la trucada|de socors de la víctima / Policia Local de València

Rep la policia amb un punxó metàl·lic casolà

En ple forcejament, la dona va aconseguir escapolir-se i sortir de l'habitatge corrents, mentre ell li deia que l'anava a apunyalar amb un ganivet. Després de la trucada a la porta de la policia, el sospitós va obrir els agents amb una actitud molt desafiadora, portant un punxó metàl·lic casolà amb mànec de paper i punta tallant.

Una vegada identificat, l'home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de violència masclista.