Luca Sacchi, un jove italià de 25 anys, ha mort a causa del tret al cap que va rebre mentre intentava defensar la seva nòvia de dos lladres que li havien robat la bossa.

Els fets van passar el dimecres, al voltant de dos quarts de dotze de la nit, al carrer Teodoro Mommsen del barri de Caffarella (Roma). El jove va ser sotmès a una operació, però no la va superar per la gravetat de les seves ferides.

Es va interposar entre els lladres i la seva nòvia

Segons ha explicat la seva nòvia Anastasia a Open Online, ella i Sacchi van sortir d'un pub i anaven cap a casa seva quan dos homes se'ls van apropar per darrere. Li van exigir a ella que els donés la bossa que portava, i la van colpejar al cap.

Va ser aleshores quan Luca va intentar defensar-la, i un dels lladres li va disparar al cap. Segons Anastasia, els homes van fugir en un cotxe Smart, tot i que altres testimonis asseguren que van fugir a peu.

Ha mort després de l'operació

Diversos testimonis de l'atac van avisar els serveis d'emergències, que van traslladar Sacchi immediatament a l'Hospital San Giovanni. El van haver d'intervenir d'urgència, però aquest dijous al matí ha mort a causa de la gravetat de les seves ferides.

Segons el diari 20 Minutos, els veïns del jove estan consternats amb la seva mort: "Era un noi molt maco i molt bo. Mai es separava de l'Anastasia, s'estimaven molt", han assegurat.

Amics de la parella han assegurat a Open Online que "va ser pitjor que una execució. Disparar un tret al cap i matar per una bossa és absurd. És una tragèdia enorme".