El jove de 16 anys que va rebre una brutal pallissa a Palma per defensar la seva germana d'un presumpte abús per part d'una vintena de marroquins ha hagut de posar-se tres plaques a la mandíbula després de la pallissa rebuda.

El menor també ha manifestat que només volia parlar amb els agressors. "Jo només vaig anar a parlar amb els nois per demanar-los explicacions pel que li havien fet a la meva germana de 14 anys. Em van ploure els cops per tots costats. Encara sort que vaig poder sortir corrent", diu al diari Última Hora.

"Ha arribat el moment de treure'ns la bena dels ulls"

Andreu, el pare del menor, ha volgut instar als polítics de les Balears perquè evitin que una situació com aquesta es repeteixi. "No podem ni hem de permetre que existeixin grups violents que vagin donant pallisses a la gent pel carrer. Crec que ha arribat l'hora que els polítics de les Balears es treguin la bena dels ulls i afrontin la realitat a què ens enfrontem", assenyala.

La mare del noi ha compartit una opinió similar. "No es tracta de ser racistes ni de bon tros, però no es pot venir a un país a delinquir. Qui la fa, que la pagui i que siguin expulsats."

Molt adolorit i resignat

El jove ferit, un esportista que no fuma ni beu alcohol, romandrà ingressat fins dilluns vinent i s'espera que la recuperació mèdica es prolongui durant, almenys, dos mesos.

"L'hi han posat dues plaques a la part esquerra de la mandíbula i una més al sector dret. El meu fill està molt adolorit i resignat", comenta Araceli, la mare del menor brutalment agredit.