Tres alumnes de l'escola François-Truffaut de la localitat de Rive-de-Gier, a França, han colpejat, amenaçat amb un ganivet i violat a un company de classe de 13 anys.

Els fets van tenir lloc el 16 de setembre. Dos nens i una nena van acorralar la seva víctima als banys del col·legi i el van colpejar. Un d'ells el va amenaçar posant-li un ganivet al coll. "Siguis on siguis et trobarem", li va dir.

Un d'ells el va amenaçar posant-li un ganivet al coll

 

A continuació, li van baixar els pantalons i un d'ells li va ficar un dit pel recte. Abans d'anar-se'n, li van ferir la barbeta amb un compàs i el van tirar al terra, on el va trobar un empleat del centre, informa el diari France Bleu.

La família considera que el menor ha estat víctima d'una "violació agreujada amb arma" i demana justícia. Les autoritats, en canvi, han imposat càrrecs per lesions als presumptes responsables.

L'afectat no ha tornat a l'escola mentre sí que ho han fet els tres agressors

 

L'entorn del nen agredit consideren que l'escola no ha estat a l'altura i que no ha sabut actuar a temps, ja que hi havia precedents. "Estem absolutament sorpresos per la inacció del centre", expressa l'advocat dels pares, Jean Sannier.

L'afectat no ha tornat a l'escola mentre sí que ho han fet els tres agressors. El cap d'Educació de Lora ha dit a les autoritats que "han pres control de la situació des del principi". Al novembre, els joves agressors compareixeran davant del jutge de menors.