Tres persones han perdut la vida, una d'elles un menor de 16 anys, i una altra ha resultat ferida com a conseqüència d'una col·lisió entre un turisme i un camió a l'A-66 a l'altura del terme de Zamora de Montamarta, segons han confirmat fonts del Centre de Gestió de Trànsit i del Servei d'Emergències de Castella i Lleó.

L'accident ha tingut lloc aquesta nit quan a les 22.43 hores de dimecres un alertant ha informat d'una col·lisió entre un camió que transportava maquinària i un cotxe al quilòmetre 257 de l'A-66, a l'altura de Montamarta en sentit Extremadura. Segons les seves dades, almenys tres persones havien resultat ferides i dues d'elles es trobaven atrapades a l'interior del turisme.

Dues persones es trobaven atrapades a l'interior del cotxe

 

El 112 va donar avís de l'incident a la Guàrdia Civil de Trànsit de Zamora, els Bombers de Zamora i Emergències Sanitàries, que va enviar un equip mèdic de Villarrín de Campos, una ambulància de suport vital bàsic i dos UVI mòbils.

Ja al lloc dels fets, el personal va confirmar la mort de dos joves de 16 i 21 anys i va atendre unes altres dues persones, una d'elles el conductor del camió, un home de 47 anys, que va ser evacuat en UVI mòbil al Complex Assistencial de Zamora, però finalment va morir en arribar a l'hospital. Per la seva part, un home de 38 anys que va ser valorat per l'UVI mòbil va ser traslladat en ambulància amb suport vital bàsic al Complex Assistencial de Zamora.