Un jove de 23 anys i una noia de 24 van ingressar ahir a la nit en estat greu a l'hospital Mateu Orfila de Maó després de patir un accident en què es van veure implicats dos cotxes i un autocar al quilòmetre 35 de la carretera general de Menorca.

Segons ha confirmat el servei d'emergències sanitàries 061, els fets van passar al voltant de les 20.00 hores al tram entre Ferreries i Ciutadella, quan un Opel Corsa va envair el carril contrari, impactant frontalment contra un autocar. La virulència del xoc va provocar que l'autocar envaís l'altre carril col·lidint també de cara contra un vehicle Rover R25.

Un Opel Corsa va envair el carril contrari, impactant contra un autocar

 

La conductora del Opel Corsa va quedar atrapada al cotxe, sent necessària la intervenció dels bombers per treure-la. Va ser traslladada al Mateu Orfila on va ser intervinguda quirúrgicament. El seu acompanyant, amb policontusions, es troba ingressat greu, en observació.

Per la seva part, la conductora del Rover R25, de 21 anys, presenta ferides lleus i va ser traslladada a la Clínica Menorca de Ciutadella. Al lloc de l'accident es van desplaçar tres ambulàncies, la Guàrdia Civil, Policia Local de Ciutadella i Bombers. La col·lisió ha provocat llargues retencions a la carretera general.