Tres homes han estat detinguts com a presumptes autors de l'abús sexual a una noia de 25 anys durant la matinada de dissabte a diumenge a Blanes (Selva). Els arrestats són dos joves de 19 anys i veïns de Blanes i un home de 54 anys i veí d'Arenys de Mar (Maresme), tots ells de nacionalitat cubana i que segons sembla tenen relacions familiars.

Festa

Una noia d'uns 25 anys i veïna de Blanes ha denunciat que, després d'haver sortit de festa, va acompanyar als dos joves detinguts al seu domicili, on va ser agredida sexualment tant per ells com pel tercer inculpat. A primeres hores del matí la jove va aconseguir trucar al telèfon d'emergències 112 per denunciar els fets i la Policia Local va aconseguir detenir dos d'ells, el de 54 anys i un dels de 19, mentre que la víctima va ser traslladada a l'Hospital de Calella (Maresme) per ser sotmesa a un reconeixement mèdic. Aquesta mateixa tarda, els Mossos d'Esquadra han aconseguit detenir a l'altre jove implicat en la presumpta agressió sexual.

En llibertat

Els tres detinguts han passat avui a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes, que ha decretat per a ells llibertat provisional sense fiança, retirada de passaport, prohibició de sortir del país, allunyament mínim de 500 metres de la víctima i incomunicació amb ella per qualsevol via. Els fets han estat qualificats pel ministeri públic d'abús sexual amb penetració, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.