La Laura treballa en un Mercadona i com els milers d'empleades i empleats de supermercat, aquests darrers dies dedica tots els seus esforços perquè a ningú li falti menjar durant aquesta crisi pel coronavirus. Ella, com molts d'altres, no pot complir el confinament decretat pel Govern espanyol, perquè treballa en un servei essencial. Per això la Laura s'indigna quan veu segons quines actituds irresponsables i egoistes d'algunes persones.

La Laura ha volgut compartir la seva indignació al seu compte de Facebook i ha aconseguit que s'hagi fet viral, rebent, a més, el suport de moltíssima gent.

El que més lamenta aquesta treballadora d'Arcos de la Frontera (Cadis) és veure com molta gent se salta el confinament amb l'excusa d'anar a comprar una o dues coses, només per sortir de casa tantes vegades com vulgui.

El primer que fa en arribar a casa és dutxar-se, no pot dir ni "hola" a la família

La Laura explica que cada dia, quan torna a casa, el primer que fa, sense dir ni "hola" a la família, és treure's la roba al pati i anar directa a la dutxa; d'aquesta manera la seva filla i la seva parella poden acostar-se a ella amb tota tranquil·litat.

Aquesta empleada del Mercadona, cansada de tanta irresponsabilitat, ja en té prou i per això ho ha fet públic a les xarxes socials: "Ja he vist alguna publicació d'alguna companya però avui soc jo la que necessita desfogar-se".

Desfogament viral

I ho fa, i els usuaris aplaudeixen el seu desfogament. La Laura demana a la policia, o a les autoritats a qui pertoqui, que es posin a les portes del súper "per veure a la gent que l'únic que fa és donar voltes o qui va a comprar una merda de bossa de pipes", demanant que "els multin".

La Laura es dirigeix directament a aquesta gent que surt de casa i va al súper per comprar quatre coses: "Senyors, estem obert perquè facin una compra gran i no surtin de casa en un temps fins que s'acabi això, però ens perdeu el respecte a tots els que fem les coses bé quan aneu a comprar un paquet de pipes, una bossa de patates o una barra de pa". 

"Quedeu-vos a casa!"

La seva indignació va en augment i no dubta en reconèixer que està "molt cabrejada" i crida a tothom a quedar-se a casa, concretament diu, "les punyeteres cases" i a sortir només per al que sigui necessari.

La Laura acaba demanant perdó per les paraulotes -que n'hi ha unes quantes- però les argumenta perquè no pot més. "Cada dia ploro una estoneta per desfogar-me perquè a vegades aquesta situació em supera, i veure gent tan irresponsable i tan egoista que se'n riu de nosaltres, m'encén ", finalitza.

La publicació de la Laura al seu compte de Facebook acumula més de 45.000 "m'agrada", 25.000 comentaris i l'han compartit més de 51.000 persones.