La Policia Nacional ha detingut un treballador del servei de bugaderia de l'Hospital d'Alcorcón acusat d'intentar asfixiar una àvia de 82 anys ingressada en la Unitat de Traumatologia del centre.

Es tracta d'un home de 49 anys amb esquizofrènia que ja va ser detingut per asfixiar el 1997 una altra anciana de 82 anys a l'Hospital Clínic i posteriorment ofegar a un reclús també quan va ingressar a presó provisional a la presó de Carabanchel.

El detingut ja va ser detingut el 1997 per asfixiar una altra anciana i ofegar un reclús

L'arrest es va produir dissabte al matí quan va ser sorprès intentant asfixiar la pacient per una companya d'habitació, que va començar a cridar alertant les infermeres que eren en planta. Immediatament, el personal del centre va observar que el detingut provava d'asfixiar la dona amb un coixí i una infermera va acudir a socórrer l'anciana. L'arrestat va sortir de l'habitació amb la pretensió de fugir. Les treballadores de l'hospital van alertar els serveis de seguretat i la Policia Nacional. Els vigilants van aconseguir reduir el treballador fins que va ser detingut pels agents.

Feia cinc anys que l'acusat treballava a l'Hospital d'Alcorcón

El treballador va negar en primera instància que intentés ofegar la pacient. L'anciana, per la seva part, va manifestar els policies que l'home va provar d'ofegar-lo estant desperta i que quan va accedir a la seva habitació, pensava que era un infermer.

El detingut va abandonar el centre psiquiàtric el 2007 i portava treballant en els serveis de bugaderia de l'Hospital d'Alcorcón des de feia cinc anys, segons explica El Mundo. L'Hospital d'Alcorcón, per la seva banda, assegura que no pot parlar del cas "en estar sota investigació judicial", i ha afirmat que no hi ha res que apunti que hi pogués haver hagut altres casos en el mateix centre.