Dol al futbol brasiler. El jugador nacional Luiz Paulo Santana de l'Ituano Futebol Clube, de la Serie C del Brasil, va patir una desgràcia a casa seva. La caiguda d'un armari de casa seva aquesta setmana va matar la seva filla de només quatre anys. El moble estava enganxat a la paret, es va deixar anar i va caure damunt de la criatura, que va patir ferides mortals.

Tot i els esforços del futbolista i la seva parella, que està embarassada d'un segon fill, no es va poder fer res per salvar la vida de la menor d'edat. Una ambulància va traslladar d'urgència la menor a un hospital de São Paulo, però tampoc van poder fer res per salvar-li la vida.

Investigació per accident domèstic

Luiz Paulo Santana va haver de rebre atenció psicològica després de confirmar-se la mort. La policia brasilera descarta que no es tracti d'una mort accidental, tot i això, han obert una investigació per aclarir què va passar. Les mostres de suport i de condol amb la família del futbolista no s'han fet esperar.

L'equip on milita Luiz Paulo Santana va emetre un comunicat i va tenyir de negres les seves xarxes socials. La Federació Paulista de Futbol (FPF), de la regió brasilera de São Paulo, també es va sumar a les mostres de condol per la mort de la petita.