El Departament de la Policia de Pineville, a l'estat de Carolina del Nord (EUA), ha arrestat un home i una dona acusats de tràfic humà per sotmetre sexualment una dona nord-americana.

A més, els acusats van vexar la víctima davant els seus dos fills, que també van ser sotmesos a agressions, encara que no van patir abusos sexuals.

La dona va ser retinguda a dos hotels ubicats al poble de Pineville, a uns 25 quilòmetres de la ciutat de Charlotte. "En ambdós llocs, els subjectes arrestats van dur a terme actes de violència indescriptibles contra la víctima", expliquen els agents de seguretat.

La dona va ser forçada a tenir relacions amb homes a l'atzar

 

En particular, la dona "va ser forçada a tenir relacions sexuals amb homes a l'atzar" i "castigada físicament i mentalment si no complia amb una determinada quota financera". Segons el comunicat, la víctima va ser colpejada amb un cinturó, ofegada en un bany i cremada amb un penjador calent. Els seus fills també van ser ocasionalment colpejats amb un cinturó.

Un dels detinguts, Thomas Antoine Miller, de 26 anys, actualment roman a la presó del comtat de Mecklenburg, acusat de tràfic humà, servitud sexual, estrangulació i assalt a un nen menor de 12 anys, entre altres. Shakeeta Lasha Adams, de 25 anys, ha estat acusada d'assalt i està lliure sota fiança.