La policia espanyola ha detingut quatre persones a Cadis, membres d'una mateixa família, acusats de torturar durant diversos dies a un menor d'edat d'origen marroquí. El jove hauria robat a casa seva i, com a conseqüència, la família hauria decidit prendre's la justícia pel seu compte.

Agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana van localitzar el noi greument ferit pel carrer amb cops als ulls, de manera que només podia obrir-ne un, una fractura al canell dret, hematomes als genolls i un tall al dit petit de la mà.

La víctima havia estat detinguda il·legalment diversos dies en un domicili a la zona del Zabal, on els agressors l'havien retingut mentre el sotmetien a reiterades tortures.

Armes d'aire comprimit

La policia va demanar una ordre judicial per a l'entrada i registre al domicili particular i van trobar evidències que demostraven el relat del menor: quatre armes d'aire comprimit, un mocador de paper amb restes de sang, diverses brides de color negre, així com diverses bosses amb petits trossos d'haixix.

Per tot això, van ser detingudes quatre persones amb diferent grau de participació en els fets investigats. A tres dels detinguts se'ls imputa els delictes de temptativa d'homicidi, detenció il·legal, lesions i robatori amb força, i al quart acusat, menor d'edat, se l'investiga com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure d'impedir delictes.