Galapagar és un poble al nord de Madrid, on, segons sembla, alguns toros no acaben de tenir clar quin és el seu territori. O potser van ser els agents d'una patrulla de la caserna de la Navata qui es van posar on no tocava. Com es pot veure en aquest vídeo, un toro brau ha atacat un cotxe de la Guàrdia Civil en aquest municipi de Madrid després d'escapar-se d'una finca.

Una quinzena d'agents per caçar-lo

Es tracta, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil a ElCaso.cat, d'un toro brau que es va escapar d'un paratge i diversos agents de l'Institut Armat es van haver de desplegar per intentar-lo caçar.

Va ser al voltant de les 7 de la tarda d'aquest dilluns i cinc patrulles i diverses motos del Seprona de la Guàrdia Civil es van repartir per la zona per intentar-lo atrapar abans que fos massa tard i pogués fer mal a algú.

L'animal, com es veu a les imatges, dóna un fort cop a la part de darrere del cotxe patrulla, deixant un important bony. Per sort, però, l'animal no va ferir als dos agents de la Guàrdia Civil. El toro també va envestir dos cotxes més de la Guàrdia Civil i finalment va ser caçat amb un dard tranquil·litzant i retornat a la finca d'on s'havia escapat.