Un toro ha sembrat el pànic pels carrers d'Algemesí (València). L'animal va aconseguir escapar-se de la plaça i va campar al seu aire per la localitat durant gairebé una hora deixant tres ferits fins que va haver de ser abatut de cinc trets per agents de la Policia Local, que van aconseguir acorralar-lo.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 19.15 hores d'aquest dissabte, durant les novellades que se celebren durant nou dies al municipi valencià. Dos toros trencaven la manga amb què els estaven conduint de tornada als corrals i s'escapaven de la plaça accedint als carrers d'Algemesí.

Un dels animals era localitzat ràpidament i traslladat en un camió al corral. Tanmateix, l'altre toro va estar gairebé una hora campant al seu aire pel nucli urbà de la població deixant al seu pas tres ferits, entre ells una veïna que ha estat traslladada a un centre hospitalari, sense que es conegui l'abast ni la gravetat del contratemps.

La persecució s'ha allargat fins que els agents de la Policia Local han aconseguit acorralar el vedell a la vora d'un riu, a l'altura del parc de Salvador Castell. Una vegada sense escapatòria, els efectius han abatut el toro amb cinc trets.