Kevin Francis, un home de 61 anys de Fareham (Regne Unit), va comprar dues butlletes de 'rasca i guanya' mentre anava a veure la seva dona que està ingressada a l'hospital. Els ha tocat més d'un milió d'euros!

La dona es diu Brenda, té 75 anys i fa temps que està ingressada amb problemes de mobilitat. L'home explica que gairebé mai compra loteria perquè té mala sort però fa uns dies, mentre anava de camí a l'hospital, es va posar la mà a la butxaca, va veure que hi portava 10 lliures (uns 12 euros) i va decidir invertir-los comprant dues butlletes de 'Merry Millions', segons explica el Mirror.

Va quedar en estat de xoc

Va rascar el primer i no li va tocar ni cinc. "Com sempre, no em toca res!" va pensar en Kevin. L'enorme sorpresa va arribar en rascar la segona butlleta. Estava premiada amb un milió de lliures, gairebé un milió dos-cents mil euros!. "Em vaig quedar en estat de xoc", explica l'home que no va poder dir res a la seva dona fins al cap d'una hora. "Quan li vaig dir, va pensar que li estava prenent el pèl", diu en Kevin.

"No deixaré de treballar"

La parella té previst fer un viatge i aprendre a navegar quan la Brenda rebi l'alta. També donaran diners als seus fills i néts. L'home, però, encara treballa i no té previst deixar la feina.