Incident amb arma de foc a Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, aquest dimecres al vespre, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Al voltant de dos quarts de set de la tarda es va presentar al CAP d'aquest municipi un home amb una ferida de bala de pistola a la part baixa de la panxa.

Va presentar-se al CAP de Sant Andreu de la Barca

Tot i que la ferida no era greu, l'home va presentar-se al centre mèdic i per protocol, els sanitaris van alertar als Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de les investigacions.

L'home, de mitjana edat, va explicar als agents dels Mossos que el tret l'havia efectuat un germà seu durant una discussió familiar que s'havia produït poca estona abans en una casa d'ells. Els investigadors, després de parlar amb l'home, van poder aclarir que el tret l'havia efectuat el seu germà amb una arma curta, una pistola.

Tiroteig entre germans d’una família gitana

La víctima, que forma part d'una coneguda família d'ètnia gitana de Sant Andreu de la Barca, no ha volgut col·laborar amb la policia per explicar què va motivar la baralla i el posterior tret contra ell.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir què va passar i si la versió que ha donat l'home és real o amaga algun il·lícit més. Quan s'hagi pogut acabar de lligar caps, la policia detindrà l'home. Els dos germans són majors d'edat.

Caldrà veure si finalment imputen al germà que va, presumptament, disparar un delicte de lesions o si es pot arribar a apuntar a un possible delicte d'homicidi en grau de temptativa.

La policia també haurà de confirmar si l'arma que va fer servir per disparar contra el seu germà disposa de totes les llicències i autoritzacions legals. En cas que no, que és el que sospita la policia, també s'imputaria al germà de la víctima un presumpte delicte de possessió d'armes.

L’home està ferit greu

L'home es recupera de la ferida d'arma de foc a l'hospital. Tot i que segueix greu, no es pateix per la seva vida.