Al voltant de les 18.30 hores s'ha registrat un tiroteig a l'interior d'una casa de Dordrecht, -als afores de Róterdam-, a Holanda. Segons les primeres informacions que han recollit diversos mitjans locals hi ha tres persones mortes -dos nens i un home- i una quarta ferida molt greu -una dona.

Les primeres informacions asseguren que un home, agent de policia, ha intentat matar la seva família i després s'ha tret la vida. La policia de Róterdam encara no ha confirmat els fets.

Un agent de policia ha matat la seva família

La policia s'ha desplegat en un important operatiu i de manera oficial només han confirmat l'incident i han assegurat que ho estan investigant. Efectius policials i d'emergències s'han traslladat fins al lloc dels fets i treballen en l'escena del crim per intentar saber què ha passat. 

No està clar, a hores d'ara, què ha originat el tiroteig. Fonts no oficials asseguren que no està relacionat amb terrorisme i que podria tenir una motivació familiar. Tot sembla indicar que un home, agent de policia, ha assassinat als seus dos fills i ho ha intentat amb la seva dona i després s'ha disparat a ell mateix per suicidar-se.

Un altre incident al mateix carrer

Dues hores abans que transcendís aquesta notícia, la pròpia Policia de Rotterdam informava que un altre home ha resultat ferit lleu després de ser apunyalat en un carrer d'aquesta mateixa zona, un incident que de moment es desconeix si està relacionat amb el posterior tiroteig.