Almenys quatre persones han mort i unes altres quinze han resultat ferides en un tiroteig a la localitat de Gilroy, a dues hores de San Francisco (Califòrnia), ha indicat el regidor de l'ajuntament, Dion Bracco.

L'atac s'ha produït a les 17.41 hora local (00.41 GMT del dilluns), quan una persona ha obert foc amb un rifle contra diversos assistents d'una fira gastronòmica. 

En un vídeo publicat a xarxes socials pot sentir-se el soroll dels trets i veure la gent fugir corrent del lloc dels fets.

L'aldarull s'ha produït durant la celebració del Festival de l'All (Gilroy Garlic Festival), un esdeveniment anual al qual acudeixen visitants d'altres zones de Califòrnia i els Estats Units, ja que aquesta ciutat és el principal productor d'all al país.

L'atacant, abatut

El cap de policia de Gilroy, Scot Smithee, ha declarat en conferència que el sospitós del tiroteig al Festival de All de Gilroy ha estat abatut. L'home va aconseguir accedir al recinte tallant una valla protectora i va disparar de forma indiscriminada.

Entre les víctimes hi ha un nen de tres anys

 

En total, han mort quatre persones, entre elles l'atacant, i hi ha 15 persones ferides que ja estan sent ateses a l'hospital. Entre les víctimes hi ha un nen de tres anys.

Smithee ha informat també que la investigació se centra ara en si hi ha hagut un segon tirotejador, una hipòtesi que les autoritats mantenen oberta.