Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig que s'ha produït aquest dijous a la nit a Figueres (Alt Empordà).

Els sospitosos han fugit amb un Renault Clio en direcció Roses (Alt Empordà) just després dels fets i han abandonat un BMW en un polígon industrial de la zona.

Se sospita que els autors del tiroteig són cinc persones

 

Tot plegat ha passat al carrer Vilallonga de la capital de l'Alt Empordà i segons fonts properes al cas hi hauria dos ferits greus i un menys greu. Tots tres s'han presentat a urgències i han estat derivats al Trueta.

La policia ha trobat beines i restes de sang al carrer i ha desplegat un dispositiu per intentar trobar els autors del tiroteig, que se sospita que són cinc persones, que podrien portar armes llargues.

Incrementar vigilància al pas fronterer

Els Mossos han alertat a Policia Nacional i Guàrdia Civil per incrementar l'alerta al pas fronterer de La Jonquera, ja que hi ha risc que els pistolers puguin fugir cap a França.

Els agents sospiten que es tracta d'una revenja per un tema de drogues i investiguen si el tiroteig té alguna connexió amb un altre que hi va haver el 18 d'octubre de l'any passat al carrer Avinyonet, al barri del Culubret de Figueres, on es van detenir tres persones.