Almenys 3 persones han mort aquesta nit i 9 van resultar ferides en un tiroteig en Long Beach (Califòrnia, EUA), ha informat el Departament de Bombers d'aquesta ciutat situada a uns 40 quilòmetres al sud del centre de Los Angeles.

En el seu compte oficial de Twitter, els bombers han explicat que han rebut avís de tiroteig a les 22.44 hores de dimarts (5.44 GMT de dimecres) en la part oriental d'aquesta localitat costanera de Califòrnia.

Les tres persones mortes són homes

 

Alguns testimonis han assenyalat que és possible que hi hagués una festa de Halloween en aquest habitatge quan van començar els trets, segons el diari Los Angeles Times.

Les tres persones mortes són homes. Les altres nou persones ferides han estat traslladades a hospitals de la zona. Les autoritats de Long Beach han desplegat un gran dispositiu d'emergència als voltants del lloc.

La cadena ABC ha apuntat que el tiroteig pot haver-se produit a l'aire lliure, ja que s'han vist casquets de bala en un carreró darrere de la casa. De moment no s'ha donat a conèixer cap detenció relacionada amb el tiroteig.