La Policia Nacional ha detingut cinc persones després d'un tiroteig entre dues famílies al barri d'Entrevías de Madrid. Els dos clans estaven enfrontats des des de feia temps.

Dos antics amants

Els fets es van produir dissabte passat, 25 de juliol, però fins avui no han transcendit els fets. Va ser cap a les 17:30 hores al carrer Los Barros. L'origen de la baralla va ser la trobada entre dos joves que portaven diversos mesos sense veure's i tenien comptes pendents.

En el passat, els dos homes havien mantingut relacions amb la mateixa dona i en el moment que es van creuar van començar a proferir-se amenaces. Les paraules van anar pujant de to fins a derivar en una tumultuosa baralla en què van participar membres de les dues famílies.

En un moment de la baralla tots dos bàndols van arribar a disparar-se trets, tot i que no hi va haver cap ferit de bala. Sí que va haver de ser atès un dels participants en la batalla campal, a qui van traslladar a l'hospital Gregorio Marañón a causa dels cops rebuts.

Cinc detinguts

La baralla va finalitzar amb la intervenció d'agents de la Policia Nacional. Després de separar els dos grups, van detenir cinc persones, totes de nacionalitat espanyola i amb edats compreses entre els 21 i els 66 anys.

Tots els detinguts tenien antecedents i un d'ells acumulava més de 25 detencions anteriors. A més, se'ls va intervenir una arma de foc i un bastó trencacaps.

Als cinc arrestats se'ls imputa un delicte de baralla tumultuària, lesions i amenaces. A un d'ells se li ha atribueix, a més, un delicte per tinença il·lícita d'armes.