Els Mossos d'Esquadra busquen els autors del tiroteig sense ferits entre dos grups de persones que ha tingut lloc cap a les 03.00 hores de la matinada en ple Eixample de Girona, a la sortida d'un local d'oci nocturn. Segons fonts de la investigació, una discussió entre diferents individus a l'interior de l'establiment va comportar l'expulsió per part dels responsables del negoci.

Una vegada al carrer, el conflicte ha continuat, s'ha arribat a les mans i, a les 03:08 hores, una patrulla de Mossos d'Esquadra de paisà ha detectat que s'havien realitzat almenys sis trets contra el terra. Els agents s'han personat al lloc, però els autors ja havien fugit, després de la qual cosa s'ha interrogat els responsables del local i diversos testimonis, que han confirmat que no hi havia ferits.

Diverses beines de calibre 22

Els Mossos han localitzat al carrer diverses beines del calibre 22 i sospiten que s'han disparat mitja dotzena de trets amb una o més pistoles.

De moment, es desconeix els qui són els autors o quin és el mòbil de l'enfrontament, però la Unitat d'Investigació de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Girona ha obert una investigació per identificar i localitzar les persones involucrades en la baralla. Després de prendre declaració als testimonis, els agents han inspeccionat les càmeres de seguretat de diversos locals de la zona.