Un home ha mort aquest migdia durant un tiroteig a prop d'una escola, a Almeria. La Policia Nacional ha detingut dues persones com a presumptes responsables de l'atac.

"Plena de trets"

Els fets han tingut lloc sobre les 13:30 al barri de Pescadería-La Chanca. La Policia Nacional ha rebut un avís, a través del telèfon 091, que havien sentit diversos trets al carrer Valdivia, proper a l'escola pública La Chanca.

De seguida, els agents s'han desplaçat fins a la zona, on quedaven vestigis visibles del tiroteig, i han trobat un home tirat al carrer amb ferides de bala. La porta de la casa de la víctima estava oberta i "plena de trets", segons informa Ideal.

Noves detencions

Els efectius sanitaris han atès a l'home i l'han traslladat fins a l'Hospital Universitari Torrecárdenas, on ha mort poc després. Alhora, els policies han detingut una persona i han pogut recuperar l'arma homicida.

A continuació, s'ha dut a terme un gran desplegament policial al barri, que ha permès detenir el segon autor dels fets. Ambdós detinguts han estat conduïts a dependències policials. Ara, els agents han començat una investigació, per determinar què va succeir i no descarten realitzar noves detencions.