Els tiquets dels bars i restaurants són sempre una caixa de sorpreses. Un bar de Còrdova s'ha fet viral per incloure, en el seu tiquet, un missatge amagat que molt pocs han descobert què vol dir.

Tiquet viral amb un missatge groller

El tiquet, d'un cost de 33,40 euros, suma diverses tapes i algunes consumicions, entre cerveses i un Aquarius i una Fanta, i entre les coses que suma, tot i que sense cost, un càrrec que ningú sap que és: "vaya mierfa de datafo".

"Vaya mierfa de datafo"

El client que va penjar el tiquet a Twitter ha convertit el missatge del responsable del bar en viral. Llegit ràpid costa d'entendre què volia dir la persona que va enviar aquest missatge des del tiquet del bar, però sembla clar que vol denunciar que el datàfon, l'aparell que fan servir per cobrar amb targeta, és "una mierda". Per sort, assegura el client, el cost d'aquest servei "de mierda" és de zero euros.

Milers de reaccions, comentaris i visualitzacions

El tuit penjat amb la fotografia del tiquet s'ha fet viral. Es va penjar dilluns passat, 29 de juny, i ha estat vist per milers de persones. Centenars de persones també han enviat els seus comentaris sobre el comentari groller del tiquet. Altres usuaris d'aquesta xarxa social també han comentat els preus dels plats que es van penjar, que els consideren molt cars.