Màxima sorpresa. És com van quedar dos clients d'una cafeteria de Tenerife quan van veure el tiquet de la seva consumició.

Va passar aquest cap de setmana a Adeje al Bar La Flaca. Tal com detalla el tiquet, que un dels dos afectats ha penjat a internet, van prendre una copa de Baileys i una Coca-Cola Zero i també van demanar una catximba. Al tiquet, però, també hi consta una surrealista cosa: les mantes.

L'establiment els hi va cobrar sis euros per haver fet servir mantes per tapar-se del fred a la terrassa de l'establiment. Segons han explicat els afectats a Twitter, una de les cambreres del bar els hi va oferir mantes però en cap cas els hi va comunicar que haurien de pagar.

Els hi han tornat els diners

Després de diverses reclamacions i de converses amb el director de l'establiment, van aconseguir que els hi retornessin els sis euros d'aquest curiós càrrec. Tot i això, des de la cafeteria asseguraven que el servei "no és gratuït" i que si bé la cambrera no els hi va dir que tenia un cost, tampoc els hi va dir que fos sense cost.

"S'embruten, es trenquen i fins i tot ens les roben", assegura un dels responsables del local com excusa per cobrar per les mantes als seus clients. La història d'aquest tiquet s'ha fet viral a Twitter, on ja s'ha compartit centenars de vegades. "Me parece una asquerosidad", assegura la titular del tiquet.