Quant val un suc de taronja i un esmorzar? Molts diners? Si el prens en un dels bars més mítics, coneguts i prestigiosos de Madrid, El Brillante, a la zona de la Glorieta de Atocha, sí. Un home ha penjat a Twitter un tiquet que suma 19 euros per només dos esmorzars i dos sucs de taronja.

 

19 euros per dos esmorzars

El tiquet s'ha fet viral a Twitter, que consideren que el preu dels dos esmorzars i del suc de taronja és desorbitat. Tal com es veu a la factura del bar, el suc de taronja val 4,5 euros i cada esmorzar, 5 euros. En total, doncs, són 19 euros que el client va haver de pagar el passat 17 de juliol a les 12 del migdia.

La piulada de Fran Hernández (@frantuits) ha corregut com la pólvora per les xarxes socials. Comentaris de tota mena, molts d'ells, assegurant que el tiquet és una "estafa" o un "robatori". Alguns altres dels seguidors de l'home que ha penjat el tiquet no s'estan d'assegurar que es tracta dels "Timos de Madrid".

Amb tot, el jove assegura que no se sent "estafat" però que sí que explica que ha compartit el tiquet "pel preu i pel tracte rebut a l'establiment", que creu que no ha estat el millor.

Més tiquets virals

No és el primer cop que un tiquet de bar o restaurant es fa famós a Twitter per algun càrrec. Fa pocs dies es va conèixer un tiquet amb un missatge molt groller i fa temps també la factura d'un restaurant es va fer viral per cobrar sis euros per unes mantes per no tenir fred. A Barcelona cobren 0,20€ pel gel del cafè amb llet i gel, un altre tiquet viral.

"180 euros per la sangria"

Un altre tiquet que s'ha fet viral és el d'un bar de Formentera que ha cobrat 180 euros només per la sangria a un grup d'amigues que hi han passat uns dies de vacances en aquesta illa paradisíaca.