Quant val una cervesa? I una sangria? I una ampolla d'aigua? Atenció perquè segons el bar o restaurant on anem, si no mirem bé els preus abans de demanar, ens poden deixar plomats.

Això és el que ha passat a un grup d'amigues que han anat de vacances a Formentera. Un bon dia van decidir dinar en un dels xiringuitos de moda d'aquesta paradisíaca illa i van cometre el terrible error de no mirar abans els preus de la carta. D'aquí el seu disgust quan van veure el tiquet del dinar que pujava més de 600 euros i que ràpidament s'ha fet viral.

16 euros per dues ampolles d'aigua

El tiquet inclou més d'una sorpresa com els 16 euros que van pagar per dues ampolles d'aigua. Per tant, van pagar 8 euros per cada ampolla d'aigua.

Ampollas Agua Robo

El tiquet d'un bar-restaurant de Formentera es fa viral pel seu preu desorbitat: els cobren 16 euros per dues ampolles d'aigua

24 euros per sis cerveses

Tampoc els han sortit barates les cerveses. En total se n'han pres sis i els han costat un altre ull de la cara: 24 euros!

180 euros per la sangría

Una altra sorpresa majúscula ha estat el preu de la sangria de cava: 180 euros per tres gerres.

Sangría Bastien Deceuninck

Les noies van pagar 180 euros només per la sangria / Bastien Deceuninck

30 euros per una amanida

Costa d'entendre que quatre cerveses valguin pràcticament la meitat que una parrillada de peix al mateix restaurant. La parrillada els va costar 50 euros i les gambes només 45. El que també va sobtar al grup d'amigues va ser el preu de l'amanida d'alvocat: 30 euros! 

Tiquet viral d'un esmorzar

Els més de 600 euros que van pagar per un dinar aquestes noies a Formentera contrasta amb els 19 euros d'un esmorzar en un bar de Madrid, un tiquet que també s'ha fet viral.

 

En aquest cas, el tiquet també es va fer viral després que un dels comensals el publiqués a Twitter: dos esmorzars amb dos sucs de taronja per 19 euros!