Quant val una cervesa? I una sangria? I una ampolla d'aigua? Atenció perquè segons el bar o restaurant on anem, si no mirem bé els preus abans de demanar, ens poden deixar plomats.

Atenció al que ha passat a un grup d'amigues que, aquest estiu, han anat de vacances a Formentera. Un bon dia van decidir dinar en un dels xiringuitos de moda d'aquesta paradisíaca illa i van cometre l'error de no mirar abans els preus de la carta. D'aquí el seu disgust quan van veure el tiquet del dinar que pujava més de 600 euros i que ràpidament s'ha fet viral.

22 euros per quatre cerveses

El tiquet inclou més d'una sorpresa com els 22 euros que van pagar per només quatre cerveses. Això vol dir que cada cervesa els va sortir a 5,50 euros!

Cerveza / Pixabay

El tiquet d'un bar-restaurant es fa viral pel disbarat que cobren per una cervesa / Pixabay

16 euros per dues aigues

Dues ampolles d'aigua els han costat 16 euros (8 euros cada ampolla). 

180 euros per la sangría

Una de les sorpreses majúscules ha estat el preu de la sangria de cava: 180 euros per tres gerres, segons el tiquet que publica la Cadena COPE.

Sangría Bastien Deceuninck

Les noies van pagar 180 euros només per la sangria / Bastien Deceuninck

30 euros per una amanida

Costa d'entendre que quatre cerveses valguin pràcticament la meitat que una parrillada de peix al mateix restaurant. La parrillada els va costar 50 euros i les gambes només 45. El que també va sobtar al grup d'amigues va ser el preu de l'amanida d'alvocat: 30 euros! 

Tiquet viral d'un esmorzar

Els més de 600 euros que van pagar per un dinar aquestes noies a Formentera contrasta amb els 19 euros d'un esmorzar en un bar de Madrid, un tiquet que també s'ha fet viral.

 

En aquest cas, el tiquet també es va fer viral després que un dels comensals el publiqués a Twitter: dos esmorzars amb dos sucs de taronja per 19 euros!