Preus d'escàndol en ple estiu! És el que s'ha trobat i ha hagut de pagar un grup d'amigues que ha dinat en un bar-restaurant de Formentera on han passat uns dies de vacances. L'ensurt quan els han portat compte ha estat terrible. El tiquet supera de llarg els 600 euros i atenció al que han pagat per alguns plats i sobretot per una de les begudes estrella de l'estiu.

Les noies han decidit fer públic el tiquet d'aquest conegut 'xiringuito' de la paradisíaca illa de Formentera i la veritat és que presenta més d'una sorpresa!

180 euros només per la sangria

El preu més desorbitat se l'endú la sangria: 60 euros! Concretament, van demanar tres sangries de cava que els van costar 180 euros!

Sangría / Pixabay

Les noies han pagat 180 euros per tres gerres de sangria de cava / Pixabay

Resulta que els ha sortit més barata una parrillada de peix (50 euros) o les gambes (45 euros) que no pas la sangria de cava (60 euros cadascuna o, el que és el mateix, 10.000 de les antigues pessetes).

El grup d'amigues va dinar en aquest restaurant de les Balears el passat dia 11 d'agost. Certament, un mes abans els hauria sortit bastant més barat. La sangria costava menys de la meitat (25 euros). És evident que, amb l'arribada de l'agost i el retorn a la nova normalitat pel coronavirus, els propietaris del local han decidit disparar els preus de manera espectacular.

22 euros per quatre cerveses

També han pagat dues ampolles d'aigua a 8 euros (16 en total) i 4 cerveses a 5,50 euros (22 euros), segons el tiquet publicat per la Cadena COPE.

30 euros per una amanida

Una altra castanya forta ha estat el preu de l'amanida d'alvocat: 30 euros!. Les noies també es van cruspir quatre paelles d'arròs de carrabiners a 45 euros que els han costat 180 euros més.

Al final i en total, les noies han hagut de fer front a un pagament clarament superior als 600 euros (100.000 pessetes).

Arroz con Carabineros / Wikimedia

Les amigues es van menjar quatre paelles d'arròs amb carrabiners que els van costar 180 euros / Wikimedia

El tiquet viral d'un esmorzar

Res a veure amb un tiquet de 19 euros d'un esmorzar en un conegut bar de Madrid del passat mes de juliol que també es va fer viral en poques hores. L'home el va penjar a Twitter i va córrer com la pólvora.

En total, dos esmorzars amb dos sucs de taronja per 19 euros! Van pagar 4,5 euros per cada suc de taronja i 5 euros per cada esmorzar.

Tiquet gratis

No tots els tiquets de bars i restaurants que es converteixen en notícia ho són pels seus preus abusius. Aquests dies s'ha fet viral el tiquet d'un bar a cost zero.