Robar a Barcelona no sembla que només sigui exclusiva dels lladres i carteristes que s'han fet forts al centre de la ciutat i que han fet disparar un 30% els robatoris amb violència a la capital de Catalunya.

Un tiquet de 42 euros

Les xarxes socials s'han fet ressò d'un tiquet d'un bar de la rambla de Barcelona que van cobrar, per sis consumicions, ni més ni menys que 42 euros. No es tracta de combinats amb alcohols de l'altra punta de món.

El tiquet recull que els clients van demanar una copa de cervesa, dos sucs i tres refrescos. En total aquests 42,44 euros de tiquet. Els refrescos tenen un preu de 5,82 la unitat (més el corresponent IVA, que és del 10%). Els dos sucs també un preu unitari de 5,82 euros i, finalment, la cervesa, un "copón", segons el tiquet, un preu que ratlla els 10 euros.

Enrenou a les xarxes socials pel tiquet

El tiquet, que ha corregut com la pólvora per les xarxes socials, ha arribat a milers de comparticions. Diverses persones han criticat al bar per aquests preus que consideren excessius.

Les teories són del tot variades: un dels usuaris de Twitter es posa les mans al cap pel preu de la Coca-cola Light, que assegura que de preu de cost no supera els 0,60 cèntims d'euro. Altres usuaris fan broma amb el suc de pinya, que esperen, com a mínim, que l'espremin davant mateix dels clients.